Kamis, 15 November 2012

en dit land cultureel erfgoed. Door deel te nemen

Dit is niet alleen over jullie planeet, of over uw land, uw staat, uw stad, uw Gemeenschap of uw straat; het gaat om uw geschiedenis en wat u gaat doen. De bescherming van onze naties geschiedenis is iets dat ons in elk aspect, grand en lokale versterkt. Het behoud verkeer kan we genereren banen, geleidelijk duurzame steden bouwen, ekiosku.com aman inspireren op lange termijn steun en steun voor de lokale bevolking, maar wat nog belangrijker is het biedt voor de bevordering van een dieper begrip voor het belang van historische sites die onze naties cultuur, erfgoed en evolutie vertegenwoordigen, zodat zij blijven zal bestaan en voor toekomstige generaties groeien.

Maar...

Wat gebeurt er als huidige restauratoren en hun inspanningen moeten niet alleen passeren langs onze geschiedenis door de tastbare gebouwen die ze gered maar ook door de volgende generatie van restauratoren? Grote problemen geconfronteerd met preservationist Gemeenschappen is nieuw publiek bereiken en zijnde kundig voor bewustmaking van de voordelen van behoud uit te breiden. Daarom is het cruciaal belang we nemen de nodige maatregelen en proactief opstellen over wat de toekomst van historische behoud eruit zal zien in de jaren te komen. Hoe de volgende generaties van historische restauratoren worden geteeld door middel van onderwijs, goede informatie en hoe te te nemen zal actie een diepgaande invloed hebben op de inspanningen van de preservationist werelden.

In de jeugd van vandaag is het steeds duidelijker dat er verontrustende hiaten in het algemeen, nationale zijn en lokale historische kennis en dat er een onvermogen om te begrijpen de relevantie van geschiedenis aangezien het op hun leven vandaag.

Dus wat doen we, kunnen we onze jeugd opleiden zodat ze hun geschiedenis kunnen beschermen? Kunnen we dat doen terwijl ze geïnteresseerd? Ja. Ja.

We benutten onze inspanningen in programma's die constante kansen voor onze jongeren bieden te leren over deze naties land en dit land cultureel erfgoed. Door deel te nemen in authentieke handen op ervaringen met middelen die enorme hoeveelheden van historische context zoals structuren gerelateerd aan historische figuren, of plaatsen waar belangrijke gebeurtenissen zich heeft voorgedaan, of andere sites waar het verleden verbinding kunnen onthullen is maken met het heden, zal onze jeugd zitten kundig voor inboezemen een gevoel van deelname aan onze geschiedenis.

Historische restauratoren vaak het gevoel dat ze besparen moeten geschiedenis, erfgoed en cultuur in welke vorm het onderhoudt; vaker wel dan niet, dit is in een gebouw van belang, maar af en toe, duurt het formulier in een brug of 33.000 vierkante hectare grond, maar in dit geval, het neemt de vorm van onze huidige jeugd. Onze jeugd is die binnenkort in de controle van het behoud van onze natie en haar verhaal. Historische restauratoren zijn dat essentiële schakel in de verbinding van de Gemeenschappen van onze natie met de voordelen van historische behoud nodig. Door die leermogelijkheden aanbieden, kunnen liefhebbers vorm studenten kennis en ideeën over geschiedenis en het belang van het behoud en maken een stevige stichting die ze voor hun leven dragen zal; een stichting die zal laten zien hoe ontwikkeld onze natie zelfs met constante menselijke, culturele en natuurlijke veranderingen die zich voordoen.

Er zijn altijd manieren te kunnen stimuleren en onze jeugd zich dat zal uiteindelijk bestaan uit de werknemers behoud in de toekomst. Door het geven van de volgende generatie een dieper begrip van zichzelf en de wereld om hen heen die het weefsel van onze natie gemaakt kunnen we blijven beschermen uit verleden door zijn fysieke overblijfselen. Dergelijk engagement begint via partnerships met lokale scholen, clubs, organisaties, programma's, werk

Tidak ada komentar:

Posting Komentar